Even wat anders tussendoor. Echt simpel om te maken. Natuurlijk mag je zelf versieren hoe je het hebben wilt. Ook leuk om samen met de kinderen te knutselen. Maar wat je allemaal niet kan doen met een appelmoespotje te leuk om er wat leuks mee te maken. En neer te zetten. Hier leg ik uit wat ik er mee doe. Veel kijk plezier.
Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Eierpannenkoeken Compleet
7 dl water
7 dl water
Boter of olie
Keukengerei
Beslagkom
Maatbeker
Maatbeker
Garde
Hoe maak ik Pannenkoeken?
Bereidingstijd max: ca. 30 minuten. Doe de mix in een beslagkom en voeg het water toe.
Klop het geheel met een garde tot een glad beslag.
Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Serveer de pannenkoeken met stroop, suiker of jam.
Handige tips
Houd de gebakken pannenkoeken warm tussen twee borden, die op een pan met kokend water staan.
Of plaats de pannenkoeken op een bord in de oven (circa 50°C).
Je kunt de pannenkoeken ook in de magnetron opwarmen.
Lekker
voor door het pannenkoekenbeslag: vanillesuiker, sinaasappelrasp,
rozijnen, geraspte kaas, blokjes ham of paprika blokjes.
Geraspte
appel met suiker en kaneel, vruchten compote, bolletjes ijs, kip met
kerriesaus, rul gebakken gehakt met prei en paprika.
Wat ook nog lekker is Appeltjes, Rozijnen en met kaneel dat door elkaar husselen en smullen maar.